Termeni si Conditii

I. TERMENI SI CONDITII DE PARTICIPARE LA JOCURILE QUEST MISSION

I.1 Prin continutul acestui document Quest Mission (S.C. MASTERING MEDIA SOLUTIONS S.R.L.) pune la dispozitia clientilor sai, termenii si conditiile de participare la Jocurile Quest Mission, in incinta sediilor Quest Mission.

I.2 In cazul in care Clientul refuza sa isi dea acceptul sau isi revoca acceptul dat ulterior, nu va putea participa la Jocurile Quest Mission.

II. TERMENI SI CONDITII INAINTE DE INCEPEREA PROPRIU ZISA A JOCULUI

II.1 Bunurile personale, pe care le aveti asupra dumneavoastra cand intrati in sediul Quest Mission, precum: telefoane mobile, chei, genti, ghiozdane, mape, carti, instrumente de scris, laptop-uri si tablete, aparate de inregistrare audio sau video, alimente sau bauturi etc. vor fi lasate in afara camerei de joc, intr-un spatiul special destinat, iar in lipsa acestui spatiu sub atenta supraveghere a echipei Quest Mission.

II.2 Inainte de inceperea propriu-zisa a jocului, Game Master-ul desemnat pentru echipa dumneavoastra va face un breafing al regulilor de joc precum si un scurt instructaj referitor la modul de desfasurare al jocului in conditii de siguranta pentru a preveni accidentari sau incendii. Este recomandat sa ajungeti cu cel putin 15 minute inainte de ora rezervarii, pentru a participa la acest breafing.

II.3 In cazul in care se intarzie, veti citi regulamentul afisat la receptia Quest Mission.

III. TERMENI SI CONDITII IN TIMPUL JOCULUI

III.1 Scenariul fiecarui joc Quest Mission este realizat luandu-se in calcul si respectandu-se totodata masurile de precautie necesare. Pe parcursul jocului nici un element sau obiect folosit pentru rezolvarea jocului nu este daunator/periculos pentru participanti. Orice act voluntar sau involuntar din partea participantilor care are drept consecinta suferinta fizica sau psihica a acestora este responsabilitatea lor.

In acest scop, in fiecare camera de joc, sunt instalate camere de supraveghere.

III.2 Rezolvarea jocurilor Quest Mission au la baza solutii rationale, se bazeaza pe deductie si nu necesita abilitati sau cunostinte speciale intr-un anumit domeniu. Rezolvarea jocului nu necesita utilizarea fortei fizice, a cascadoriilor sau a unor metode violente. Gasirea solutiilor fiecarui puzzle precum si rezolvarea jocului nu implica alterarea instalatiilor de incalzire, de iluminare sau de supraveghere.

III.3 Pentru protectia participantilor, echipa Quest Mission a lipit in locuri specific etichete cu anumite mesaje: “DON’T TOUCH”. Aceste etichete si obiectele pe care sunt NU au legatura cu rezolvarea jocului!

III.4 Stricaciunile sau deteriorarile produse obiectelor din camera de joc sau camerei in sine, in timpul jocului, sunt responsabilitatea participantilor. In cazul in care nu mai pot fi utilizate, acestia sunt responsabili pentru repararea sau inlocuirea lor.

III.5 Quest Mission (S.C. MASTERING MEDIA SOLUTIONS S.R.L.) isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Inainte de inceperea jocului putem refuza un participant sau o echipa intreaga in cazul in care acestia: se afla in stare de ebrietate, sunt galagiosi, nu respecta regulile din incinta Quest Mission, deterioreaza bunurile sau perturba buna functionare a activitatii Quest Mission.

III.6 Jocurile Quest Mission se adreseaza tuturor persoanelor cu deplina capacitate de exercitiu – persoanele care au 18 ani impliniti. Persoanele care au varsta cuprinsa intre 14-18 ani, trebuie sa prezinte Game Master-ului consimtamantul, in scris, al unui parinte (ca este de acord cu participarea copilului la jocurile Quest Mission).

III.7 Durata fiecarui joc poate fi diferita in functie de gradul de dificultate al jocului. Standard jocurile sunt de 60 si 90 de minute. La terminarea timpului, indiferent daca solutia jocului a fost gasita sau nu, jocul se termina. Acesta se poate prelungi doar in conditiile in care Game Masterul decide ca este posibil, nefind o rezervare imediat urmatoare.

III.8 Ca parte a misiunii, usile sunt inchise cu un sistem electric. Puteti sa iesiti in orice moment din camera, apasand butonul de panica din camera – marcat special. In cazul in care se intrerupe curentul, usile se deschid automat.

IV. DISCLAIMER

IV.1 Declar pe propria raspundere ca am inteles si imi asum instructiunile evenimentului si ca nu voi intreprinde nici o actiune care sa-mi provoace mie sau celorlalti suferinte fizice sau psihice.

IV.2 Am inteles ca niciun obiect din camera de joc nu este menit a fi folosit sau tratat cu violenta si declar ca repararea pecuniara a stricaciunilor produse va fi in sarcina mea.

IV.3 Am inteles ca jocurile Quest Mission nu sunt recomandate femeilor insarcinate, persoanelor care sufera de boli de inima, hipertensiune, claustrofobie, epilepsie sau alte patologii similare si declar ca imi asum raspunderea in cazul in care decid sa particip, in ciuda acestei recomandari.

IV.4 Am inteles ca, echipa Quest Mission (S.C. MASTERING MEDIA SOLUTIONS S.R.L.) isi rezerva dreptul de a inceta jocul in orice moment, daca nu se respecta instructiunile de joc si/sau se provoaca pagube.

IV.5 Quest Mission (S.C. MASTERING MEDIA SOLUTIONS S.R.L.) are drept de proprietate intelectuala asupra jocuriilor Quest Mission. Utilizarea, copierea, distribuirea sau publicarea unor jocuri creative asemanatoare jocurilor Quest Mission sunt interzise. Quest Mission (S.C. MASTERING MEDIA SOLUTIONS S.R.L.) isi rezerva drepturile de a intreprinde actiuni legale impotriva celor care incalca aceste drepturi si are dreptul de a intrerupe pe loc jocul in cazul constatarii unor tentative de copiere sub orice forma – nelimintandu-se la video, audio, scris.

IV.6 Datele personale vor fi folosite doar in cadrul unor actiuni de marketing, doar direct de catre noi si nu vor instrainate sau folosite abuziv.

IV.7 Am inteles si acceptat ca jocul Quest Mission se achita inainte de inceperea lui si voi primi bon fiscal si la cerere factura fiscala pentru suma achitata.

Alatura-te distractiei !

REZERVA ACUM !

Piata Amzei 1, etaj 2 - Bucuresti