NOU! Not So Famous Detectives

O galerie de arta romaneasca reala. Specialisti internationali - Sherlock, Jane, Lighman, Clouseau si Langdon acuzati de furt. Voi, Not so Famous Detectives, sunteti asteptati sa ii salvati!

Probabil singurul joc din lume intr-o galerie reala de arta romaneasca!

O noua galerie de arta, reala, autentica, cu opere ale artistilor romani se deschide in Bucuresti.

Quest Mission i-a chemat pe celebrii detectivi si specialisti internationali: Sherlock, Jane, Lightman, Clouseau & Langdon sa evalueaze securitatea galeriei de arta.

In afara de superbele picturi si sculpturi romanesti este expusa – pentru prima data – o piesa unica – “O LUME”, compusa din celebrul diamant “Koh I Noor” expus in mainile unei maiestuoase statuete Buddha din aur, ca un simbol pentru o singura lume – materiala si spirituala impreuna.

Din pacate pentru celebrii detectivi, cineva le-a intins o capcana si le este inscenat furtul diamantului. Implicit sunt dusi in arest si anchetati de catre fortele de ordine.

Voi – The Not So Famous Detectives (yet :P) – aveti o misiune simpla: ajutati-ne sa gasim diamantul si sa le salvam reputatia detectivilor Sherlock, Jane, Lightman, Clouseau & Langdon.

 

Logistica pentru jucatori:

Not So Famous Detectives este o camera versatila, fiind potrivita pentru incepatori si jucatori cu experienta deopotriva. Prin acest concept deosebit jocul se bucura de decoruri bogate, autentice si ne atrage sa ne bucuram de arta intr-un alt fel.

Durata joc: 60 de minute

Capacitate: 2-7 persoane

Varsta minima: 12 ani
(persoanele sub 12 ani trebuie insotiti de un adult)

[wp_booking_calendar calendar_id=45]

Sau poti incerca una dintre misiunile urmatoare:

Secretul lui Da Vinci
Misiune Imposibila
CSI Buc

Alatura-te distractiei !

REZERVA ACUM !