F.A.Q

Intrebari frecvente

Ce este un joc Quest Mission?

Un joc Quest Misssion, este un joc de tip escape game. Jucatorii sunt “inchisi” intr-o incapere cu obiecte, decoratiuni care de multe ori pot fi si indicii pe care ar fi bine sa le gaseasca, sa le puna cap la cap pentru a rezolva misterul fiecarei povesti si, nu in ultimul rand, pentru a iesi din incapere in timp util. Folosind inteligenta, focalizarea, jocul de echipa trebuie sa gasesti solutia si sa iesi din camera in cele 60 de minute. Unicitatea jocului consta in faptul ca jucatorul este fizic in mijlocul povestii. Aceste jocuri ofera membrilor posibilitatea de a experimenta life povestea, fiecare membru poate fi personajul de care depinde rezolvarea misterului si iesirea din camera. Exista o imersiune totala, atat fizic cat si psihic in poveste. Se simte adrenalina si aventura!

Cine poate participa la jocurile Quest Mission?

Jocul Quest Mission este un joc pentru toate varstele si experientele de viata – precum jucatorii online, elevii si studentii, profesorii, colegii de munca, echipele de conducere etc. Varsta minima este de 16 ani. (varsta minima difera in functie de nivelul de dificultate al camerei precum si de tematica jocului).

Cati jucatori pot participa la un singur joc Quest Misson?
Un joc Quest Mission este destinat unei echipe formate din 2 pana la 5 persoane. Daca sunteti un grup mai mare exista posibilitatea sa va impartiti in doua echipe, fiecare jucand jocuri diferite.
Ce imi aduce participarea la un joc Quest Mission? De ce ar trebui sa particip?
Nu ar trebui sa participi, vei vrea sa participi! Un prim motiv este acela ca esti personajul principal dintr-un scenariu, traiesti pe viu ceea ce pana acum ai trait doar citind sau uitandu-te la TV. Un alt motiv este ca un joc Quest Mission iti poate dezvolta inteligenta, abilitatile tale de a lua decizii si de a face conexiuni precum si de a dezvolta strategii eficiente. Totodata, un joc Quest Mission este un instrument extraordinar de a dezvolta o echipa, de a-ti cunoaste partenerii si de a avea relatii mai frumoase. Si nu in ultimul rand, jocul Quest Mission iti ofera provocari, suspans si adrenalina… ceea ce este foarte diferit fata de o zi obisnuita!
Trebuie sa rezerv din timp participarea la Quest Mission?
Da, este necesar sa rezervi cu cel putin doua ore in avans. Daca vei intra pe site, vei vedea si ce ore mai sunt disponibile si vei decide daca se potriveste sau nu cu programul tau. Nu doar faptul ca sunt multe rezervari ci si faptul ca fiecare joc trebuie pregatit inainte sunt motive care cer rezervarea prealabila a jocului.
Cum pot rezerva un loc?
Direct din site! Intra la sectiunea BOOK NOW si completeaza cu datele tale, selecteaza ora si alege jocul dorit. Veti primi confirmarea atat online cat si la telefon. Toate rezervarile sunt confirmate telefonic de catre echipa noastra.
Exista posibilitatea sa ofer un voucher cadou?
Cu siguranta! Poti solicita acest lucru online sau dupa ce ai jucat. Vorbeste cu Game Master-ul si achizitioneaza un voucher direct de la sediul Quest Mission.
Cat timp dureaza?
Un joc dureaza minim 60 de minute. Este recomandat sa vii cu 15 minute mai devreme pentru instructaj si breafing-ul jocului.
Ar trebui sa aduc ceva cu mine?
Nu este nevoie sa aduci nimic, vei primi de la noi tot ce ai nevoie pentru rezolvarea misiunii. Vino cu mintea deschisa, dornic de joaca si pregatit sa iti incordezi muschii mintii.
Ce se intampla in cazul in care ne blocam?
Pe parcursul jocului exista o persoana, Game Master, care va va urmari si va va ajuta cu indicii in cazul in care veti avea nevoie de ajutor. Pe parcursul jocului veti putea cere un numar de maxim 5 indicii.
Este permis sa intram cu telefonul?
Nu. Telefonul, tableta sau orice alt fel de instrumente electronice nu sunt permise in camera de joc. Daca vei fi vazut, acestea se vor confisca… pana la expirarea celor 60 de minute!
Cum se termina jocul?
Daca echipa ta reuseste sa rezolve jocul, atunci jocul se va incheia cand usa se deschide datorita rezolvarii.
Chiar daca jocul nu se rezolva in cele 60 de minute, usa se va deschide dupa expirarea timpului.
Trebuie sa fiu roman ca sa pot participa la jocurile Quest Mission?
Nu. Scenariile jocurilor sunt facute atat in limba romana cat si in limba engleza.
Ce se intampla daca un membru al echipei vrea sa iasa chiar daca jocul nu s-a terminat?
Exista un BUTON DE URGENTA langa usa de iesire. Cel care vrea sa iasa il apasa si iese, ceilalti isi continua jocul.

Alatura-te distractiei !

REZERVARA ACUM !

Piata Amzei 1, etaj 2 - Bucuresti