Despre Quest Mission

EXPLORE – ADVENTURE – ESCAPE

Misiunea ta a inceput!

Evadeaza din lumea virtuala si din rutina zilnica si patrunde intr-un joc cat se poate de real, inspirat de povestile al caror personaj principal intotdeauna ti-ai dorit sa fii! Esti eroul unei povesti misterioase. Prin imersiune totala devii personajul principal dintr-un scenariu, traiesti pe viu ceea ce pana acum ai citit sau ai vazut in filme. De tine, de modul cum iti folosestiabilitatile tale unice si cum interactionezi cu ceilalti, depinde succesul echipei tale!

Iti propunem un super mix de suspans, provocare si distractie foarte diferit fata de o zi obisnuita! O sa descoperi un nou mod extraordinar de a iti petrece timpul, pe care noi il numim Smart Fun. Jocurile Quest Mission sunt un mod foarte eficient de a combina inteligenta cu distractia in echipa folosind timpul la maxim.

Iti dezvolti inteligenta printr-o stare de focalizare totala si prin folosirea diferitelor moduri degandire pentru a rezolva o situatie – inside/outside of the box, gandire laterala etc. Iti extinzi capacitatea de a crea strategii si de a lua decizii prin conexiuni mai rapide si mai extinse, devenind totodata mai flexibil in gandire si abordare.

Dezvoltarea intuitiei si trairea momentului – starea de prezenta – o vei experimenta impreuna cu ceea ce se numeste starea de flow.

Si vei mai descoperi si alte beneficii legate de dezvoltarea personala, inca de la prima aventura laQuest Mission.

Unul dintre cele mai importante beneficii este dezvoltarea spiritului de echipa, iar la Quest Mission poti sa mai avansezi un nivel. Fie ca este vorba de echipa de colegi de birou, fie ca este grupul de prieteni sau de cei cu care faci sport, aici ai un instrument valoros sa iti dezvolti rapid sieficient echipa, sa iti cunosti si mai bine partenerii si sa te bucuri de relatii si mai frumoase.

Pregateste-te sa iti incordezi muschii mintii!

Povestile Quest Mission se bazeaza pe conexiuni ale mintii, atentie, perspicacitate, logica si comunicare intre membrii echipei. Cel mai important aspect pe care il vei invata in camerele Quest Mission este ca lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi!

Mediu de joc prietenos si sigur!

In locatiile Quest Mission te va intampina o echipa prietenoasa si mereu cu zambetul pe buze care va fi alaturi de tine pentru a-ti oferi toate informatiile necesare pentru ca experienta ta sa fie una deosebita, intr-un mediu sigur si in acelasi timp plin de mister.

Atentie! Creeaza dependenta!

Aventura Quest Mission creeaza depenenta! Dependenta de distractie si de senzatii tari alaturi de prieteni! Tocmai de aceea echipa Quest Mission si-a propus sa surprinda prin camere noi cu tematici si povesti inedite!

Se apropie weekend-ul si habar nu ai ce sa mai faci ca sa iesi din rutina? Iata cateva motive pentru a veni la Quest Mission:

  • Este o experienta reala.
  • Jocurile de tip escape room iti ofera o experienta unica, inedita si foarte distractiva!
  • Sunt o minunata activitate de grup! Poti veni doar tu cu persoana iubita sau cu cel mai bun prieten, sau iti poti provoca mai multi prieteni.
  • Jocurile de tip escape room sunt o activitate inedita pentru un teambuilding cu colegii.
  • Socializezi, iti faci noi prieteni.
  • Patrunzi in scenarii despre care doar ai citit sau pe care le-ai vizionat in filmele preferate!
  • Scenariile in care patrunzi te determina sa gandesti, sa faci legaturi, sa iti testezi numeroase abilitati, sa iti invingi temerile, sa lucrezi in echipa si sa actionezi sub presiune.
  • Te bucuri de experiente si povesti noi cu fiecare noua camera!

Indrazneste si rezerva-ti un loc la distractie intr-una dintre camerele Quest Mission!

Alatura-te distractiei !

REZERVA ACUM !

Piata Amzei 1, etaj 2 - Bucuresti